Centersommerlejr

OBS! VI OPLEVER STOR INTERESSE FOR BEGGE VORES SOMMERLEJRE OG BEGGE ER NU HELT BOOKET OP MED TILMELDINGER. HVIS I ØNSKER AT KOMME PÅ VENTELISTE TIL LEJRENE, ER I STADIG MEGET VELKOMNE TIL AT TILMELDE JER NEDENFOR.

Uge 27 2021 (lørdag den 3. juli til lørdag den 10. juli).

På Toggerbo Spejdercenter står knasterne klar til at give dig og din gruppe en fantastisk sommerlejr. Vi sørger for aktiviteterne, så der er mindre at planlægge for dig som leder. Sommerlejren er en klassisk centerlejr åben for spejdere i alle aldre og korps. I kan tage afsted som en hel gruppe eller som en enkelt gren. På en sommerlejr får vi besøg fra grupper fra hele landet, så der er god mulighed for at få nye spejdervenner.

Toggerbo Spejdercenter ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge, og giver dine spejdere en unik mulighed for at opleve noget af Danmarks flotteste natur. Vi tilbyder et stort katalog af hel- og halvdags aktiviteter, hvor I kan tilmelde jer op til 5 aktivitetsperioder. I må også meget gerne selv arrangere jeres egne ture til stranden, ud i nationalparken eller til attraktioner som Djurs Sommerland eller Ree Park.

På lejren får hver gruppe tildelt et område, hvor I bygger jeres egen lejr. Vi har rafter og brænde, men ellers skal gruppen selv medbringe alt udstyr, der skal bruges til at etablere lejren med. Prisen er 80 kr. pr. person pr. overnatning. Denne pris er inklusiv aktiviteter, men eksklusiv forplejning. Knasterne tilbyder at købe ind til alle grupperne, så det eneste du som leder skal, er at skrive indkøbssedlen.

Sommerlejren er fra lørdag til lørdag. I vælger selv, om I deltager på hele lejren eller nogle af dagene.

Der vil samtidig med sommerlejren blive afholdt tropssommerlejr på centeret. En gruppe kan vælge om deres tropsspejdere deltager i centerlejren eller tropssommerlejren. Læs mere under tropssommerlejr i menuen.

Lyder sommerlejren som noget for din gruppe, kan I allerede nu forhåndstilmelde jer nu!

OBS! Vi er selvfølgelig opmærksomme på Coronasituationen, og henviser til vores “Covid-19 INFO” i menuen.

Tilmelding

Ved tilmelding opkræves en forhåndsbetaling på 20% af den samlede deltagerpris. Forhåndsbetalingen kan ikke refunderes.

  Ankomst Mikro
  Afrejse Mikro

  Ankomst Mini
  Afrejse Mini

  Ankomst Junior
  Afrejse Junior

  Ankomst Trop
  Afrejse Trop

  Ankomst Senior
  Afrejse Senior