Centersommerlejr

Sommerlejren i 2019 er udsolgt vi ses i 2020

På Toggerbo Spejdercenter står vi – knasterne – klar til at give dig og din gruppe en fantastisk sommerlejr. Vi søger for meget af planlægningen, så der er mindre at planlægge for dig som leder. Sommerlejren er en klassisk centerlejr åben for spejdere i alle aldre og korps. I kan tage af sted som en hel gruppe eller som en enkelt gren. På en sommerlejr får vi besøg fra grupper fra hele landet, så der er god mulighed for at få nye spejdervenner.

Toggerbo Spejdercenter ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge og giver dine spejder en unik mulighed for at opleve noget af Danmarks fedeste natur. På sommerlejren er I som gruppe selv herre over jeres eget program. Vi tilbyder et stort katalog af aktiviteter, I kan tilmelde jer. Men I må også meget gerne selv arrangere jeres egne ture til stranden, ud i nationalparken eller til attraktioner som Djurs Sommerland eller Ree Park.

På lejren får hver gruppe tildelt et område, hvor I bygger jeres egen lejr. Vi har rafter og brænde, men ellers skal gruppen selv medbringe alt, der skal bruges til at etablere lejren. Prisen er 70 kroner per person per overnatning. Denne pris er inklusive aktiviteter, men eksklusive forplejning. Knasterne søger for at hente indkøb til alle grupperne, så det eneste, du som leder skal gøre, er at skrive indkøbssedlen.

Sommerlejren er fra søndag til lørdag. I vælger selv om I deltager på hele lejren eller kun nogle af dagene.
Lyder sommerlejren som noget for din gruppe, kan I allerede nu forhåndstilmelde jer!

Der vil samtidig med sommerlejren blive afholdt tropssommerlejr på centeret. En gruppe kan vælge om deres tropsspejder deltager i centerlejren eller tropssommerlejren. Læs mere under tropssommerlejr i menuen.

Ved tilmelding opkræves en forhåndsbetaling på 20% af den samlede deltagerpris. Forhåndsbetalingen kan ikke refunderes. I kan frem til den 1/5 2019 redigere jeres deltagerantal.