Påskekursus

Venskaber der knyttes over knitrende lejrbål. Grineflip der gør maven helt øm. Natur og bjerge der bare må udforskes på gåben. Udfordringer, der får krigeren og intellektet frem i dig. Alt dette og utrolig meget mere venter på dig og din patrulje på årets påskekursus på Toggerbo Spejdercenter. Kurset er for tropsspejder.

Påskekurset er et patruljekursus, hvor I tilmelder jer som en patrulje. Så dette er en fed mulighed for at styrke samarbejdet i patruljen hjemme eller holde et gensyn med din sidste plan-patrulje. Knasterne vil vejlede patruljerne og afholde aktiviteter, der helt sikkert vil flytte jeres samarbejde fremad.

Toggerbo Spejdercenter ligger i hjertet af Mols Bjerge – lige midt i Danmark. Påskekurset er for alle tropsspejdere. Det eneste, du skal gøre, er, at tilmelde dig, så skal knasterne – teamet på Toggerbo – give dig en rigtig fed spejderlejr.

Prisen for kurset er 1.600 kroner som er inklusive aktiviteter og forplejning. Læs mere om årets kursus og tilmeld din patrulje her.