Toggerbo

Toggerbo Spejdercenter ligger rigtig heldigt. Vi ligger i det naturskønne Mols Bjerge, der i 2009 blev udråbt som dansk nationalpark. Fra centeret har vi en skøn udsigt over Ebeltoft, og vores grund ligger i et kuperet terræn. Vores adresse er Toggerbovej 1 8420 Knebel.

Toggerbo var i gamle dage en landsby. Men nu er der ikke mange huse tilbage. En af de huse, der står tilbage er Toggerbo Hytten, hvor knasterne har deres center under lejrene.

Toggerbo Spejdercenter har fungeret siden 1980. Det er knasterne, der driver spejdercenteret. Mens det er Toggerbo Lejren, der står for vedligeholdelse af hytter og grund.

Knasterne

Centermedarbejderne på Toggerbo Spejdercenter hedder knaster. Vi er en blandet flok spejdere, der er mellem 16 og 40 år gamle. Vi tager os af aktiviteter, lejrbål, morgensamlinger, og madudlevering samt alt planlægning i forhold til lejrene.

Vi har altid brug for knaster på Toggerbo Spejdercenter. For at blive knast skal du være mindst 16 år gammel og være medlem af et spejderkorps i Danmark.

Hvis du har lyst til at være knast, så tilmeld dig vores gruppe på facebook