Tropssommerlejr

OBS! Vi oplever stor interesse for begge vores sommerlejre og begge er nu helt booket op med tilmeldinger. Hvis I ønsker at komme på venteliste til lejrene, er I stadig meget velkomne til at tilmelde jer nedenfor.

Uge 27 2021 (lørdag den 3. juli til lørdag den 10. juli)

Tropssommerlejr er en lejr kun for tropsspejdere (12-16 år) og deres ledere. Lejren er unik på mange måder, fordi både spejderne og lederne får en uge specielt designet til dem og deres aldersgruppe. Der vil være aktiviteter kun for spejderne, kun for lederne og hvor I skal arbejde sammen som et hold. Der vil i ugens løb f.eks. være en hejk kun for spejdere og en hejk kun for ledere.

Lejren er en mindre lejr med et begrænset deltagerantal for at sikre, at spejdere og ledere får de fedeste aktiviteter. Lejren indeholder et fast program, så du som leder ikke skal tage stilling til aktiviteterne. Aktiviteterne forberedes og afvikles af centerets engagerede knaster. Toggerbo Spejdercenter ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge, I vil derfor opleve noget af Danmarks flotteste natur. Sommerlejr handler også om hygge og samvær, så der vil også være fritid, hvor man f.eks. kan tage en tur til stranden.

I 2021 afholdes lejren i uge 27. Prisen for lejren er 800 kr. pr. person. Prisen er inklusiv aktiviteter, men forplejning skal I som gruppe selv stå for. Knasterne tilbyder at købe ind til alle grupper, så det eneste du som leder skal, er at skrive indkøbssedlen.

Der vil i samme uge være centersommerlejr et andet sted på grunden. Denne kan I evt. tilmelde resten af jeres gruppe. Vi sørger for rafter og brænde, men andet udstyr skal I selv medbringe. Lyder tropssommerlejr som noget for dine tropsspejdere og dig, så tilmeld jer allerede nu.
Herunder kan I allerede nu se ugeprogrammet og de aktiviteter, I skal på i løbet af ugen (med forbehold for ændringer).

OBS! Vi er selvfølgelig opmærksomme på Coronasituationen, og henviser til vores “Covid-19 INFO” i menuen.

Ved tilmelding opkræves en forhåndsbetaling på 20% af den samlede deltagerpris. Forhåndsbetalingen kan ikke refunderes.