Sommerlejr for Tropsspejder

Tropssommerlejr er en lejr kun for tropsspejdere (12-16 år) og deres ledere. Lejren er unik på mange måder. Ikke kun får spejderne en uge med aktiviteter designet specielt til dem, det gør du også som leder, igennem vores nye lederaktiviteter.

Lejren er en lille lejr med begrænset deltagerantal for at sikre at spejder og leder får de fedeste aktiviteter. Lejren indeholder et fast program, så du skal som leder ikke skal tage stilling til aktiviteterne. Dem har vores team af engageret seniorer – også kaldet knaster – klar til jer. Toggerbo Spejdercenter ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge, så I vil opleve noget af Danmarks fedeste natur. Sommerlejr handler også om hygge og samvær, så der vil også være tid til at slappe af og tage på stranden.

I 2018 forgår lejren i uge 28 søndag til lørdag. Prisen for lejren er 750kr per person. Prisen er inklusive aktiviteter og delvis forplejning. Den delvise forplejning dækker over to aftensmåltider, en frokost og en morgenmad. Resten af forplejningen skal I som gruppe selv stå for. Knasterne søger for at købe ind til alle grupperne, så det eneste, du skal som leder, er at skrive indkøbssedlen.

Som på en normal sommerlejr vil hver gruppe bygge en lejrplads. Vi har rafter og brænde, men resten skal I selv medbringe. Lyder tropssommerlejr som noget for dig og dine tropsspejder, så forhåndstilmeld dig allerede nu før lejren bliver udsolgt.

Forhåndstilmelding Tropssommerlejr 2018 uge 28